Полицаи на протест! Служители на МВР се събраха тази вечер

...
 
Полицаи на протест! Служители на МВР се събраха тази вечер
Коментари Харесай

Полицаи на протест! “Ние не сме лошите”

 

Полицаи на митинг! Служители на Министерство на вътрешните работи се събраха довечера в столицата, с цел да изразят противоречие с появилите се отзиви, че при конфликтите по време на митинга против БФС нощес са престъпили рамките на закoна.

Полицаите завиха, че не одобряват избрания, прозвучали в медиите, с които се внушава, че при снощните вандалски прояви те са неприятните.

Както SafeNews съобщи, митингът против БФС ескалира. Хаос и затворени улици в София. Ескалацията настъпи поради митинга против методът на ръководство на Българския футболен съюз. Министерство на вътрешните работи извади водни оръдия, с които да се опита да разпръсне протестиращите пред националния стадион.

Пламен Борисов даде за SafeNews кадри от митинга.

Центърът на София замязя на полесражение

Центърът на София замязя на полесражение, в което полиция и почитатели влизат непрекъснато в конфликти. Пред спортното министерство бе разпален полицейски бус, който над 10 минути пламтя наоколо до жилищна постройка. В последна сметка бе загасен от пристигнали на място пожарникари.

На места бяха запалени и кофи, а почитатели замеряха с битулки и камъни.

В градинката пред църквата “Св. Седмочисленици ” полиция и почитатели влязоха в битка, до момента в който в градинката деца си играят на катерушки.

Орлов мост пък е затворен, където почитатели скандират “Българи, юнаци ” и пеят химна.

Ситуацията се развива преди началото на футболната евроквалификация “България-Унгария ”, която ще се играе без аудитория на стадион “Васил Левски ”.

При претърсванията на почитателите служителите на реда са разкрили ножове, бомбички и маски за лица.

Още вести четете в категория България.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР